Britse kan geen partner vinden en trouwt met… haarzelf!

De Britse Lynne kon maar geen geschikte partner vinden. Haar grote liefde kwam ze maar niet tegen, dus besloot ze de zoektocht op te geven. Maar omdat ze wel wilde trouwen, trouwde ze vervolgens met… haarzelf!

Ze heeft besloten flink uit te pakken. Zo heeft Lynne een klassieke witte bruidsjurk gekocht. Daarnaast heeft ze voor de bruiloft een geheime locatie geboekt. Ook wordt van de vrouwelijke gasten verwacht dat ze in een bruidsjurk komen. De bruiloft van Lynne lijkt daarom ook meer op een feestje om de vrijgezellenstatus te vieren.

Een vrijgezellenfeest heeft ze inmiddels al gehad. Dit feest heeft ze voor zichzelf georganiseerd. In april is het de tijd om te trouwen. Na de grote dag zal Lynne op huwelijksreis naar Rome gaan. Overigens betekent dit niet dat Lynne nooit meer een relatie wil. Ze geeft alleen aan niet meer te willen wachten op de ware. Het is in Engeland overigens niet officieel mogelijk om met jezelf te trouwen.

Wat vind jij? Is dit een leuke goedkope manier om te trouwen, of probeert deze Lynne hiermee alleen maar in de aandacht te komen?

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password