Vrouw wint 1 miljoen in de loterij en klaagt ze vervolgens aan!

Ongelofelijk dit bericht. Jane Park komt uit Schotland en won op haar 17e de loterij van maar liefst 1 miljoen euro. De meeste mensen zouden erg blij zijn met zo’n geweldige prijs, maar Jane niet. Ze vindt nu dat de prijs haar leven heeft verwoest, omdat ze niet wist hoe ze met het geld om moest gaan. Ze wil nu de loterij zelfs aanklagen!

Tegen de Britse krant Sunday People vertelt de Schotse dat ze wenst dat ze het winnende lot nooit had gekocht. Ze had namelijk nog nooit eerder meegedaan met een loterij, en ze had dus direct prijs. Na het winnen van de prijs kocht ze alleen nog maar dure designer spullen. En daar is ze nu zat van. Ook heeft ze moeite met het vinden van een vriendje, omdat de meesten alleen maar achter haar geld aanzitten. Tenslotte mist ze de vakanties van vroeger, toen ze ‘gewoon’ naar Benidorm ging om daar de hele vakantie veel drank te drinken. Na het winnen van de prijs ging ze op vakantie naar de Malediven, maar daar kon ze niet veel drinken.

Jane vindt nu dat de minimum leeftijd om mee te doen aan de loterij in Schotland naar 18 jaar moet. In Nederland is dat al zo, maar in Schotland mag je meedoen vanaf 16 jaar. Ondanks alle zorgen die Jane heeft, piekert ze er niet over om het geld weg te geven. Zo erg vindt ze het blijkbaar ook weer niet.

Het bedrijf achter de loterij geeft aan dat de winnares destijds financiële hulp en juridische hulp is aangeboden. Maar uiteindelijk blijft het de keuze van de winnaar zelf waar het geld aan wordt uitgegeven. Tenslotte geeft het bedrijf aan dat de politiek de minimumleeftijd voor het deelnemen aan loterijen moet stellen.

Wat vind jij? Is dit de meest ondankbare prijswinnaar ooit?

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password