Deze passagiers verlaten het vliegtuig na speech van de piloot

Afgelopen zaterdag besloten deze passagiers het vliegtuig te verlaten, na een bizarre speech van de piloot. Toen alle passagiers aan boord waren, kwam de piloot het vliegtuig binnen. De vrouw was niet, zoals gebruikelijk, in haar uniform maar droeg normale, dagelijkse kleding. Vervolgens begon ze een bizarre speech tegen de passagiers via de intercom.

Eerst begon ze haar excuses aan te bieden dat ze te laat was. Als reden gaf ze aan dat ze midden in een scheiding zit. Daarna mochten de passagiers stemmen of ze haar uniform aan zou trekken, of dat ze haar normale kleren aan zou houden. Eerst dachten de passagiers dat het een grap was, maar na een tijdje werd het angstaanjagend. De passagiers waren bang om met het vliegtuig te vliegen, helemaal omdat een paar maanden geleden een piloot moedwillig een vliegtuig heeft laten crashen in Duitsland.

Ongeveer 20 passagiers besloten het vliegtuig te verlaten. Ze voelden zich niet veilig met deze piloot. De piloot stelde nog voor om de copiloot te laten vliegen, maar dat maakte het er niet beter op natuurlijk. Omdat er zoveel mensen het vliegtuig verlieten, werd besloten om ook de piloot maar van het vliegtuig te halen. Uiteindelijk werd er een nieuwe piloot geregeld voor de vlucht en vertrok het vliegtuig met ruim 2 uur vertraging alsnog.

De vliegtuigmaatschappij United Airlines heeft zijn excuses aangeboden en gaat in gesprek met de piloot. Wat had jij gedaan? Was jij ook weggegaan? Bekijk hieronder een filmpje met reacties van passagiers.

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password