Deze man overleeft een bizar ongeluk

In Australië beleefde Daniel Miller angstige momenten. Hij was aan het werk met een graafmachine bij een waterreservoir, maar de aarde onder de machine stortte in. Hierdoor kantelde de graafmachine om en viel Daniel samen met de graafmachine in het water. Hij raakte bekneld onder de machine, waardoor hij alleen maar met een deel van zijn hoofd boven water kwam. In deze situatie moest hij 5 uur wachten op hulp.

De buren van Daniel wonen bijna 500 meter verder op en hoorden niets. Een toevallige voorbijkomende wandelaar hoorde Daniel wel schreeuwen en sloeg alarm. Uiteindelijk hebben brandweerlieden ervoor gezorgd dat Daniel uit zijn benarde positie werd bevrijdt.

‘De graafmachine begon te zinken en ik moest een manier bedenken om te kunnen blijven ademen. Daarom moest ik me afzetten zodat ik nog net met mijn mond boven water uit kwam. Hierdoor kon ik nog wel ademen’, aldus Daniel.

Voor Daniel was opgeven geen optie. Hij geeft aan dat zijn vrouw en zijn 2 kinderen van 4 en 9 jaar oud hem erdoor heen hebben gesleept. Dit gaf hem genoeg mentale krachten en vastberadenheid om het ongeluk te overleven.

Wat een geluk voor Daniel! Heb jij ook wel eens een bizar ongeluk meegemaakt?

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password